Selectați produsele dorite si apasați butonul ADAUGĂ ÎN COȘ. Apoi  apasați butonul VEZI COȘ și veți fi redirecționați spre pagina de trimitere a comenzii (formularul de comandă).

În partea de sus a formularului de comandă va fi afișată lista detaliată a produselor pe care le-ați ales și prețul indicat pentru fiecare. In partea dreaptă  este afișată suma prețului produselor comandate. După ce alegeți modalitatea de livrare,  se va afișa totalul (suma prețului produselor plus  taxa de livrare)

Apasați butonul LA FINALIZARE COMANDĂ  și completați cu atenție datele de livrare: numele și prenumele așa cum sunt trecute în cartea de identitate, adresa completă, orașul, județul, țara. Vă rugăm să introduceți un număr de telefon pentru a putea fi  contactat de curier și o adresă de e-mail pentru a putea comunica rapid cu destinatarul comenzii, dacă este cazul, și pentru a primi e-mailul de confirmare a comenzii.

VA RECOMANDAM SA NU INTRODUCETI VARSTA SI DATA NASTERII. COMANDA SE FINALIZEAZA FARA ACESTE DATE.

Alegeți modalitatea de plată: ramburs (la primirea coletului) sau prin transfer bancar.

Verificați datele introduse, apoi apăsați butonul PLASEAZĂ COMANDA. Datele comenzii dv. vor fi introduse în baza de date și veți primi un e-mail de confirmare.

Plata și livrarea:
Vă punem la dispoziție doua modalități de plată:
– Ramburs: veți achita curierului valoarea comenzii la ridicarea coletului
– Transfer bancar in contul nostru. Veți primi tote informatiile necesare când veți selecta Transfer bancar ca modalitate de plată.
– Toate comenzile din România de minimum 300 de lei sunt EXPEDIATE GRATUIT PRIN CURIER.

Taxe de expediere prin curier rapid pentru comenzile din România mai mici de 300 de lei este 19 lei cu livrare în 1-3 zile lucrătoare.

Returnarea:
Conform legislației în vigoare, aveți dreptul de a returna produsele cumpărate, fără nici o explicație, în termen de cel mult 14 zile de la data primiri produselor. Pentru a fi acceptate la retur, produsele trebuie să fie în aceeași stare ca la livrare (nedeteriorate) și ambalate într-un mod care să le protejeze corespunzător pe durata transportului. Ne rezervăm dreptul de a refuza returul produselor care, din cauza ambalării necorespunzătoare, ne parvin deteriorate sau în cantitate incompletă.

In maxim 5 zile lucratoare de la primirea produselor returnate vă vom restitui prin transfer bancar sau mandat poștal valoarea produselor.